Челси се опитва да изгони втори юноша

Ръководството на Челси продължава да действа безкомпромисно към играчите, на които не смята да разчита. На юношата на лондончани Трево Чалоба му бе забранено да тренира с първия отбор. “Сините” искат да продадат 25-годишния защитник и по този начин го мотивират да си тръгне. Чалоба има договор с Челси за още четири години, а клубът му е поставил цена от 25 милиона лири.

Чалоба участва в заниманията тима под ръководството на Енцо Мареска в началото на подготовката, но не бе взет за турнето в САЩ. Той бе пратен да тренира с юношите, където са още Ромелу Лукаку и Армандо Броя, които клубът също иска да продаде.

Според шефовете на Челси този подход е най-удачният към играчи, които не са желани на “Стамфорд Бридж”, като идеята е да се концентрират върху трансфер в друг клуб, а не да получават фалшиви надежди. Клубът действа по подобен начин към капитана на отбора за миналия сезон Конър Галахър, който също е юноша на лондончани. Това сякаш подейства, тъй като той се съгласи да премине в Атлетико Мадрид.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти