Тунчев: Има доста върху какво да работим

Треньорът на Арда (Кърджали) - Александър Тунчев, говори след победата на водения от него отбор с 2:1 срещу тима на Хебър (Кърджали) в срещата от четвъртия кръг на efbet Лига.

Арда се затрудни, но не сбърка срещу Хебър

"Мога да разделя представянето на две полувремена. През първото контролирахме топката, създадохме положения, вкарахме гол. Започнахме добре второто полувреме, вкарахме втори гол и вместо да е успокоим, бяхме припрени, оставихме инициативата на Хебър и допуснахме гол", каза Тунчев.

Великов: Проспахме първото полувреме

Треньорът на кърджалийци разкритикува своите за отпускането в редиците, когато неговите играчи са дръпнали комфортно напред в резултата.

Цонев: През първото полувреме играхме доста добре

"Недопустимо е когато водим 2:0 срещу не толкова претенциозен отбор да даваме инициативата. Със сигурност ще работим, не искам да изглеждаме по този начин. Има доста върху какво да работим, особено в дефанзивен план. Надявам се тази победа да ни даде спокойствие и самочувствие", уточни Тунчев.

Тунчев коментира и ситуацията с дузпата, като сподели, че е мислил. че Борислав Цонев ще я изпълни, но в крайна сметка се е случило друго.

"Преди мач имаме написани двама футболисти, които да изпълняват дузпа и бие който е по-уверен. Мислех си, че Бобище изпълни, но са си казали нещо и я даде на Тонислав, на всеки се случва да изпусне", завърши Тунчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти