Стипич каза какво му липсва най-много и заяви: Доволни сме от това, което направихме

Старши треньорът на ЦСКА - София Томислав Стипич сподели мнението си след първия успех на отбора за новия сезон. "Червените" се наложиха над Хебър с 3:1 на стадион "Васил Левски" в двубой от втория кръг на efbet Лига.

Наставникът поздрави своите футболисти за днешното представяне, след което коментира липсата на феновете.

ЦСКА - София с първа шампионатна победа при Стипич, голям "червен" талант с дебютен гол

"Не беше лесно. Беше много труден двубой, поздравявам моите играчи. Доволни сме от това, което направихме. Аз съм треньор и трябва да се грижа за уменията на своите футболисти. Ако идват от България и имат качеството - супер, ще ги пусна да играят. Трябва да печелим двубои и в същия момент трябва да развиваме тези млади играчи. Само така ще имаме успех.

Чорбаджийски: Доста чаках този момент!

Не бяхме на позиция при техния гол и ни изненадаха. Ежедневната работа е страхотна, има страхотна връзка между футболистите и треньорите. За мен това е най-важното. Когато срещам феновете, искам да имаме добри чувства.

Феновете ни липсват много. Това е голям стадион и ако нашите привърженици бяха тук, щяха да пляскат и да крещят. Те ще доразвият нашите добри действия и ще отидем на следващо ниво. Отборът ни се строи, трябва да вярваме в себе си. Чакаме подкрепата от тях.

Очаква ни много труден двубой срещу Спартак (Варна). Това е много силен отбор, който има ясна идея как да играе. Имат добър треньор и всичко при тях изглежда добре подредено. Трябва да се подготвим здраво. Предстои ни трудно пътуване, предизвикателство е. Трябва да бъдем на лимита, за да спечелим", каза Стипич.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти