Ози Озбърн иска да играе за Астън Вила в култов клип

Завръщащият се сред най-големите на европейската сцена Астън Вила направи ударно представяне на титулярния си домакински екип за новия сезон. Славният клуб от Бирмингам се обърна за помощ към иконата на метъл музиката Ози Озбърн. Той и друго величие от историята на “Блек Сабат” - Гийзър Бътлър, участват в клипа, който е сред най-гледаните в социалните мрежи след публикуването си. И двамата музиканти са от Бирмингам и са верни фенове на Астън Вила.

На фона на легендарното парче Paranoid двамата обсъждат как ще се появяват на “Вила Парк”, като условието на Бътлър е да бъде на крилото.

Капитанът Джон МакГин пък е шокиран, когато по уредбата чува, че вместо голмайстора Оли Уоткинс като №11 излиза Принцът на Мрака, както е известен още Ози - най-великият фронтмен от Бирмингам, както пък той самият нарича себе си, докато си търси бутонките.

Наред с други роля в клипа има и за бившия съотборник на Стилиян Петров Габриел Агбонлахор, който също моли мениджъра Унай Емери да го пусне в игра.

Вратарят Емилиано Мартинес пък пресъздава култовия поглед на Майкъл Скот от сериала “Офисът”, когато възрастен фен на Вила влиза по екип в съблекалнята.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти