Спартак (Варна) представи официално ново лице в управлението

Спартак Варна представи официално новия изпълнителен директор - Давид Дараджански, който заменя на този пост досегашния изпълнител Кирил Кирилов. Той е роден през 1997 година. Завършил е спортно право в Испания и спортен мениджмънт в Англия. Неговата роля ще бъде добрата координация и връзката между феновете и ръководството. Освен това ще се грижи за доброто лице и спортния мениджмънт на клуба. На официалното представяне присъстваха Председателят на УС на клуба Павлин Николов, както и неговият заместник Асен Миланов. Павлин Николов заяви, че селекцията е все още отворен процес и изрази увереност за бъдещето на клуба.

"В клуба се работи професионално. Очакваме поне още две нови попълнения - в халфовата линия и напред. Даваме път и на младите в клуба - подписахме договор с двама юноши. Александър Томаш е с договор за две години. На този етап е много доволен от добрата координация между треньорския щаб и ръководството. Надявам се, че ще постигнем желаните резултати и ще зарадваме феновете“.

Междувременно стана ясно, че в събота официално ще бъде представен отборът за новия сезон в efbet Лига срещу Дунав. Срещата започва от 19.30 часа на клубния стадион.

 /Пламен Трендафилов/

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти