Дори в жегата феновете на Ботев се редят за билети за мача с Марибор

Дори в днешния 7 юли - в разгара на лятото, когато температурата на въздуха в Пловдив достигна 33-34 градуса, не липсваха ентусиазирани привърженици на Ботев Пловдив, които се наредиха на опашка за билети за евромача на "канарчетата" след броени дни.

Над 10 000 фенове вече взеха своя билет за мача между Ботев и Марибор. Първият сблъсък от Лига Европа е на 11 юли от 21:00 часа на стадион "Христо Ботев".С най-голям интерес се продават пропуските за Трибуна Изток, където са останали единични бройки.Голям процент са заетите места и на централната трибуна, а все още най-много билети има за двата сектора зад вратите.

Очакванията са стадион "Христо Ботев" да бъде пълен до краен предел за първия мач на "канарчетата" в Пловдив след 29-годишно прекъсване.Междувременно, от клуба направиха уточнението, че магазинът на тима на ул. Райко Даскалов 40А в центъра на град Пловдив прекратява своята дейност. Отворен остава настоящият фен магазин на стадион "Христо Ботев“, като работното време е от 10:00 до 18:00 часа.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти