Ето коя е музата на Букайо Сака

Букайо Сака винаги е бил един от най-скромните футболисти. Той рядко говори за себе си, въпреки че вече е звезда не само на Арсенал, но и на английския национален отбор, който ще играе на полуфинал на Eвропейското първенство в Германия. Именно Сака вкара изравнителния гол в четвъртфинала срещу Швейцария, а след това и една от дузпите. 

И ако той е избрал да не се хвали с постижения, то неговата половинка Толами не изглежда като човек, който ще си мълчи! А и тя натрупа самочувствие, след като изданията на Острова я определиха за новата Виктория Бекъм.

Минути след края на мача в Дюселдорф, тя публикува в социалните мрежи снимка с трофея за най-полезен играч на мача, който Сака спечели. 

"Бебчето на моя бебчо", гласеше шеговитото описание.  Толами не пропуска мач на Англия на Eвропейското и винаги е сред следените под лупа футболни съпруги.

Двамата със Сака са заедно от 4 години, но криеха връзката си, като Толами загатваше за мъжа до нея, обличайки тениски на Арсенал. Тя беше забелязана и по време на Световното първенство в Саудитска Арабия. В Германия изкусителката се появи по време на победата на Англия над Сърбия с направено специално за нея кожено яке, на гърба на което имаше номер 87 - с него Сака дебютира в мъжкия футбол през 2018 г. На дрехата има още гербът на английския национален отбор и прякорът им "Трите лъва". Таблоидите в Англия бяха искрено впечатлени от решението на Толами, като дори я посочиха за най-стилна и изобретателна сред футболните съпруги.

Това ги накара да я сравняват с емблематични футболни съпруги като Виктория Бекъм и Черил Коул.  

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти