Левски иска любимец на Генчев за заместник на Рикардиньо

Левски обмисля сериозно привличането на още един нападател. Става въпрос за Димитър Митков от Локомотив (София). Договорът на играча изтича и той и може да пристигне на „Герена“ като свободен агент. Това ще се случи при продажба на Рикардиньо.

Станислав Генчев познава отлично качествата на 24-годишния таран, с когото работиха в „Надежда“. Треньорът смята да използва схема с двама централни нападатели и нищо чудно това да са именно Митков и Алекс Колев. Преговорите за трансфера на Колев също са на финалната права и той може да бъде представен в понеделник.

Отбори от Полша също се облизват за Рикардиньо

Не е тайна, че "сините" са решили да се разделят с Рикардиньо при добра оферта и да не го спират за трансфер в чужбина, както се случи през зимата. Нападателят бе искан в началото на годината от Виктория (Пилзен), като този тим си остава основен фаворит за подписа му, макар през зимата да не успя да постигне договорка с шефовете на "Герена". Очаква се чехите да изпратят нова оферта, като пред бразилеца има и други опции. Интерес към него има и от Полша, Русия и Белгия.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти