Генчев: Съжалявам, че не спечелихме последните два мача, целта ни е шестицата

Наставникът на Крумовград Станислав Генчев съжали, че неговият тим не спечели гостуването си на Етър и срещата приключи при 0:0. Въпреки това отборът му се върна на шестото място, каквато е и целта на отбора.

Без победител в двубоя между Етър и Крумовград, “болярите” се доближават все повече до Втора лига

"Започнахме много добре и цялото първо полувреме контролирахме мача. Създадохме доста положения. По-слабото второ полувреме ни попречи да победим. Имахме положения, но ги изпуснахме. Има ключови футболисти, които като отстъпят физически, и няма кой да ги замени.

Отначало вторите полувремена ни бяха по-добри, но сега се обърнаха нещата. Последните два мача, не искам да подценявам Ботев (Враца) и Етър, но не успяхме да отбележим гол, което е нетипично за нас. Налага се да използваме футболисти на нетипични за тях позиции. Те са умни и засега сме доволни от тях. Съжалявам, че не спечелихме последните два мача с Ботев (Враца) и Етър, но това е футбола. Целта ни е първата шестица.

Колективът и отличните условия за работаса в основата на добрите резултати.

Искам отборът да играе атакуващо и да отбелязваме голове. При домакинските мачове се получава. Срещу Славия ще искам същото. Тук съм израсъл като дете, поздравявам публиката на Етър", завърши Генчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти