Григор Димитров отмаря в Дубай в компанията на…

За втора поредна година Григор Димитров избра лукса на Дубай за своята кратка почивка след австралийското турне. 13-ият в световната ранглиста български тенисист започна годината по перфектен начин с титла в Бризбън (неговата първа от ноември 2017 година, когато спечели Финалите на АТР) и макар да последва сравнително ранно отпадане на Откритото първенство на Австралия - загуба в третия кръг от Нуно Боршеш (Португалия) със 7:6(3), 4:6, 2:6, 6:7(8), Григор си тръгна с положителни чувства от Зеления континент.

“Добра серия в Австралия. Има още за надграждане преди да се отправим към следващия турнир”, направи преди ден равносметка Григор за първия месец от новия сезон.

Сега Димитров е в Дубай, където се радва на кулинарни преживявания и релакс край басейна, от който се открива прекрасна гледка към Бурж ал Араб.

Няма да повярвате кой му прави компания - не, не е някоя красавица, а сладко кученце от породата той пудел.

Григор съчетава ваканцията и с тренировки във фитнеса.

Следващият турнир в програмата единствения българин в тенис елита е Open 13 Provence в Марсилия (Франция), който стартира на 5 февруари. Той е от категорията АТР 250 и е с награден фонд 801 335 евро. Сред другите участници личат имената на Яник Синер, шампиона от 2023 година Хубарт Куркач, Анди Мъри и Карен Хачанов.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти