Станаха ясни показанията на предполагаемата жертва на Дани Алвеш

Показанията на предполагаемото изнасилено момиче от Дани Алвеш излязоха наяве в испанското предаване “Vamos a ver”. В тях жената описва подробности за действията на футболиста, който в момента е обвинен от прокуратурата и е зад решетките.

Младата жена описва случилото се в нощния клуб в Барселона в нощта на 30 срещу 31 декември 2022 г. Тя се запознала с бразилеца там и говори за случилото се впоследствие: “Той беше зад мен, а пред мен беше братовчед ми. После си спомням, че той се отдалечи и ми направи жест, сякаш трябваше да отида към него. Помислих си, че ще говоря с него и ще видя какво иска, и не ми хрумна нищо друго. Отидох при него, за да поговорим. В нито един момент не знаех къде отивам”.

Момичето последвало Алвеш във ВИП тоалетна на заведението и продължава да описва какво се случва. "Спомням си, че отидох там, където беше той. Но не знаех и дори не си представях къде ме води. След това стигнахме дотам и имаше врата, той я отвори и аз влязох, а когато влязох, видях къде ме води, видях, че това е една малка тоалетна, видях, че е много, много малка, мисля, че тогава започна моят шок", продължава тя в показанията си, които според програмата Telecinco са направени само 20 дни след като е подала жалба.

Дани Алвеш пред сделка със следствието

Очевидно в този момент футболистът е станал все по-настойчив за секс и въпреки настояването ѝ да си тръгне, Алвеш ѝ е попречил да го направи. "Спомням си, че той вдигна роклята ми и ме накара да седна върху него. Спомням си, че му казах: "Не мога”. И той започна да ми говори много неща. Настояваше, че трябва да му кажа, че съм негова к***а, и от този момент нататък си спомням, че се съпротивлявах. Той вдигна роклята ми и ме накара да седна отгоре му", обяснява тя.

По време на всичко това младата жена посочва, че играчът е "наранил коляното ѝ" и отправил молба да му направи фелацио. Когато тя отказала, насилието от страна на Дани Алвеш се увеличило. “Продължих да се отдалечавам, докато той не ме хвана за врата и не започна да ме удря", казва още тя.

Последните информации за бившия играч на Барселона са, че той обмисля да сключи сделка с властите, да признае вината си и да постигне споразумение, което да намали присъдата му. Засега той е заплашен с присъда между 8 и 10 години затвор.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти