Димитров доволен, но ядосан: Има хора, които пречат на този отбор

Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров бе много доволен, но и ядосан след доброто представяне въпреки загубата с 2:3 от Германия. Специалистът заяви, че има хора, които пречат на този отбор без да конкретизира.

България (U21) измъчи до краен предел звездите на Германия (U21), играч на Дортмунд ги спаси с хеттрик

“Двубоят ми се стори супер. Играчите дадоха максимума на възможностите си и направиха страхотен мач. Правят чудеса, за мен е удоволствие да работя с тях. Пламен Андреевн не е виновен за нищо. Пламен Андреев, страхотен вратар и човек. Защо беше атаката към него преди този мач? Играчите изпълниха над 100% всичко, което искахме. Бяха перфектни. Играчите имат увереност и самочувствие”, каза Димитров.

“Има хора, които пречат този отбор да се развива, има хора, които спъват нашия процес и много нерви и усилия хвърляме, за да се справяме с тези неща. Противпостоавихме се на един изключително скъп и класен отбор и нашите момчета показаха, че имат потенциал. Нека футболните хора да си направят изводите дали в нашия шампионат трябва да има толкова чужденци и дали нашите играчи трябва да получат шансове. Ако нашите момчета получат повече шансове, ще имаме повече успехи, след като сме го докарали дотук”.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти