Ерик тен Хаг: Трябва да се учим от грешките, които правим

Манчестър Юнайтед победи Нотингам Форест с 2:0 в гостуването си от 31-ия кръг на Премиър лийг и се завърна на третото място в класирането. Мениджърът на “червените дяволи” - Ерик тен Хаг сподели, че е доволен от вдигането на отбора след негативния резултат преди броени дни в Лига Европа срещу Севиля.

„Играем мач за мач. Винаги трябва да печелим, ние сме Манчестър Юнайтед. Това трябва да е подходът ни. Знам, че не винаги така се получава, когато играем толкова много мачове, понякога да претърпяваме и неуспехи. Но трябва да се учим от грешките, които правим. Днес това видях в концентрираното и съсредоточено ни представяне. Точно от това се нуждаем, особено когато вече се намираме в края на сезона”, каза Тен Хаг пред британската медия Sky Sports.

На 20 април (четвъртък) Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу Севиля на испанска земя в реванш от 1/4-финалите на Лига Европа. Първият мач на испанска земя завърши на равно 2:2, въпреки че “червените дяволи” водиха с 2:0 до 84-ата минута, но два автогола на Тайрел Маласия и Хари Магуайър в заключителните минути на двубоя доведоха до шокиращата развръзка.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти