Папазов: Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, а Сираков не го допусна

Бившият член на надзорния съвет на Левски Константин Папазов говори за част от най-важните теми около футболния клуб.

"Каквото и да кажа ще бъде малко. Те сами показаха какво представляват. Всичко от А до Я е моя режисура за прехвърлянето на акциите. На 10 юни в знак на благодарност, Наско Сираков ми изпрати 35% от акциите. Вече две години по-късно мога да кажа, че Наско има биволско спокойствие. Остави ги да се нас*рат. Всичко е свършило", заяви бившият член на надзорния съвет на Левски.

Мъри призна за проблеми в ръководството на Левски и заяви: От 4-5 месеца не ходя щастлив на "Герена"

"Ако с нещо съм горд за двете години, в които съм бил в Левски, е договорът с "Палмс Бет". Господин Борисов не беше запознат с това, но подписахме със 70% по-висок договор. "Палмс Бет" е реалният спасител на Левски. От 2014 година се опитват да се доберат до Левски. Това са ракови образувания. Наско Сираков е онкологът, който успя да отстрани тези ракови заболявания. Този видеозапис, който изтече показва биволското търпение на Сираков. Пред Левски има огромен хоризонт.

Петър Ганев: Нямаме ясен план как да покрием старите задължения на Левски

"Всички, които обичат Левски, да заповядат в зала "Универсиада". Ще благодаря на Ники Михайлов, защото игра 4 месеца без заплата. За това ме боли, когато дадена грешка на даден човек, прави такова отношение. Ники Михайлов не заслужава една грешка да го изважда от състава, защото през миналия сезон запази един куп сухи мрежи. Изключително предателство е да се напада "Палмс Бет". Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, а господин Сираков не го допусна", добави още той.

Босът на “сините”: На път съм да изстрелям Левски в друга орбита, бомби не хвърлям никога

"За футбола съм персона нон грата. Има хора, които обичат баскетбола и обичат Левски, но тяхната любов е друга. БК Левски е на 100% подсигурен. Клубът е финансово обезпечен за този календарен сезон. Синонимът на моето име е огромната ми амбиция. Аз имам ангажимент към тези фенове. Следващата ми цел е в рамките на този сезон да обезпечим всички тези състезатели, които трябва да получат своите възнаграждения, които са си заслужили през миналата година", завърши Папазов.

Тити Папазов: Между Левски и ЦСКА в баскетбола няма война

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти