Национал на Португалия разкри какво е казал Кристиано на Бруно Фернандеш

Халфът Жоао Марио, който също е част от националния тим на Португалия, сподели своята истина за случилото се между Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш, което привлече вниманието през последните часове. В социалните мрежи се разпространява видео, на което се вижда нещо като неразбирателство между съотборниците в Манчестър Юнайтед. При влизането на Бруно в съблекалнята CR7 му подава ръка за здрависване, но халфът се държи “студено”, което кара нападателят да се учуди.

“Това си беше шега между двамата - заяви Жоао Марио. - Фернандеш беше един от последните, които влязоха в съблекалнята. По тази причина Кристиано го запита да не би да е пътувал с лодка насам”

Предполага се, че отношението на Бруно е свързано с негативните изказвания на Роналдо по адред на мендижъра и ръководството на Маначестър Юнайтед, като има подозрения, че по този начин халфът изразява неудовлетворението си. Португалският журналист Жоао Томе дори твърди, че Бруно Фернандеш е казал следното на сънародника си: “Момчетата наистина ти бяха ядосани, но ти вече си бе тръгнал.”, като тук се визира отсъствието на Роналдо от предсезонната подготовка на “червените дяволи”.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти