ЦСКА - София пусна в продажба билетите за мача с Базел

Билетите за първия двубой от плейофа за влизане в групите на турнира Лига на конференциите между ЦСКА - София и швейцарския Базел вече са в продажба онлайн, обявиха "червените" на официалния си сайт. Срещата ще се играе на 18 август (четвъртък) от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Цените на билетите за този мач са както следва: - Сектор А - 20 лева - Сектор В - 12 лева - Сектор Г - 12 лева - ВИП ложа - 150 лева Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

ЦСКА - София си го върна тъпкано на Сейнт Патрикс и си уреди битка с Базел в Европа

От утре билети ще се продават и на касата до фен магазина на "Армията", която ще бъде с работно време от 15:00 до 19:00 часа, а в неделя от 11:00 до края на първото полувреме на двубоя със Септември. От понеделник касите ще работят от 11:00 до 19:00 часа.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

УЕФА обяви часовете на плейофните сблъсъци между ЦСКА - София и Базел

ВАЖНО: На касите на стадион "Българска армия", както и в мрежата на УРБО успоредно с билетите за двубоите на ЦСКА - София продължават да се продават и абонаментни карти за новия футболен сезон 2022/2023 година.

Също от днес в онлайн продажба са пуснати и билетите за мача от шестия кръг на efbet Лига между ЦСКА - София и Септември (София). От утре могат да бъдат закупени, както от касите на "Армията" (до фен магазина), така и онлайн в мрежата на URBO. Двубоят на стадион "Българска армия" е в неделя (14 август) от 20:00 часа.

Входните талони могат са със следните цени: - Сектор "А" - 12 лв.- Сектор "В" - 8 лв. - Сектор "Г" - 6 лв. - Сектор "Б" - 6 лв. - ВИП ложа - 130 лв. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти