Бардон: Левски ще победи, отборът има най-добрите фенове

Бившият футболист на Левски Седрик Бардон говори дни преди финала за Sesаme Купа на България срещу ЦСКА - София. Той заяви пред "Дспорт", че вярва в успеха на тима. 

"Аз следя отбора в последно време, когато Мъри се върна. Виждам, че имат увереност и побеждават редовно. Според мен са фаворит в този мач", започна Бардон 

Делио Роси стиска палци на Левски във финала за Купата

"Помня финала срещу Литекс. Вкарах от дузпа в 115-а или 119-а минута. Това беше много добро изпълнение.Чухме се с Даниел Боримиров преди 15 дни и се хванахме на бас, че ще ме покани, ако стигнат финал за Купата. Още чакам да ми се обади.Гледам резултатите, от време на време гледам в интернет резултати и видеа. Не мога да ги гледам на живо - няма българска телевизия при нас", добави още той.

Феновете ще надъхват "лъвовете" на Мъри

"Когато Мъри се върна го казах веднага - Мъри е успешен треньор. Той знае как се работи в Левски и има левскарски дух.  Нормално е да се продадат бързо билетите. Левски има най-добрите фенове. Има и голямо очакване от този мач. Феновете чакат от 2007 година да вземат Купата. Играят добре, имат самочувствие, а ЦСКА в момента има проблеми. Според мен Левски ще победи.  Трябва да искаш повече. Отборът, който иска повече по принцип, побеждава. На финал се играе с увереност. Според мен в този момент Левски е по-добър от ЦСКА и трябва да го покажат в този мач", завърши Седрик Бардон.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти