Пике предпочита дербито с Еспаньол пред Ел Класико

Защитникът на Барселона Жерард Пике заяви, че предпочита градското дерби с Еспаньол пред Ел Класико срещу Реал Мадрид. Испанският национал дори сравни удоволствието от победите над Еспаньол със секс. 

Играч на Барселона пожела на Еспаньол да изпадне

“Отдавна имам повече пари в сметката, отколкото е целият бюджет на Еспаньол. Харесва ми да играя на техния стадион дори повече отколкото на “Сантяго Бернабеу”. 

Зарадвах се, когато се върнаха в Ла Лига. Когато излизаш на терена под освиркванията, започваш да се смееш. Това озлобява още повече феновете. Нищо не може да се сравни с това, по-добро е от секса. В тези хора се е натрупала голяма омраза и гняв, обиди от предишните години. Дори феновете на Реал са по-доброжелателни”, коментира Пике. 

Той става често обект на подигравки и обидни скандирания по време на мачовете с Еспаньол. В последния мач между двата отбора бяха регистрирани четири случая на скандирания по негов адрес и съпругата му Шакира. Пике беше сравняван с козел, поставяна беше под съмнение и хетеросексуалността му, както и родителството на общото им дете с колумбийската попзвезда.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти