Фабрегас: ПСЖ никога в живота си не е имал играч като Меси

Бившата звезда на Арсенал, Барселона и Челси Франсеск Фабрегас коментира неволите на аржентинската суперзвезда Лионел Меси в Пари Сен Жермен. 34-годишният Меси облече фланелката на ПСЖ миналото лято, като се представя под очакванията във френската столица. Някои фенове на парижани не приемат това добре и към Меси се появиха освирквания от страна на привържениците. Аржентинецът и 34-годишният испански халф са бивши съотборници на “Камп Ноу”, а Фабрегас сподели в интервю пред Marca, че и самият той също е бил освиркван в Барселона.

“Случаят на Лео е много ясен за мен. За мен, той е най-добрият, когото съм виждал и с когото някога съм играл. Изключително е това, което съм виждал от него. Мен също са ме освирквали на “Камп Ноу”, коментира Сеск Фабрегас.

"В случая с Меси говорим за играч, който тъкмо е пристигнал в тима. ПСЖ никога в живота си не е имал играч като него. По-добре е да си благодарен, да го подкрепяш, а не да го мачкаш. Тази или или следващата година тези момчета ще ви донесат прекрасни моменти", каза още Фабрегас, който от 2019 година носи фланелката на Монако.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти