Рамзи изнервя Ювентус, отказва оферти от Англия

Халфът на Ювентус Аарън Рамзи отказа няколко оферти да се завърне в Англия. Масимилиано Алегри заяви, че няма намерение да разчита на него, а "бианконерите" от доста време се опитват да се разделят с него, като една от причините е голямата му заплата.

Няколко клуба са отправили предложения да го вземат под наем до края на сезона, но 31-годишният играч не може да се разбере с тях. Той е отказал оферти от Нюкасъл, Уулвърхамптън, Бърнли и два испански клуба. Въпреки поредицата от контузии и неубедително преставяне на терена, Рамзи е уверен, че може да играе в по-голям клуб.

Надеждата на Юве сега е в Кристъл Палас. Италианците се надяват лондончани да успеят да го убедят да заиграе на "Селхърст Парк". В Палас вярват, че проектът им може да заинтригува Рамзи и той ще се съгласи да играе под ръководството на легендата на Арсенал Патрик Виейра.

Уелският национал пристигна в Ювентус през юли 2019 г. като свободен агент след 11 години в Арсенал. Този сезон той започна като титуляр в един мач и в два влезе като резерва. Рамзи е играл в 69 мача за "бианконерите", в които има 6 отбелязани гола.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти