Виктор Димитров с обзор на Левски U17, Елитната група и инициативата на феновете

Треньорът на Левски U17 Виктор Димитров гостува в предаването “Лигата на Талантите” по Sportal TV. Наставникът сподели равносметката си за изминалия полусезон със “сините” и направи кратък обзор на Елитната група. Синът на Димитър Димитров - Херо си пожела повече реализирани млади играчи в мъжките отбори и беше категоричен, че вярва в доброто бъдеще на родния футбол.

Три клуба пожелаха талант на Левски

“Настроението след празниците винаги е добро. Футболистите са спазвали самоподготовката, която им пратихме, получихме добри резултати на първите тестове и очакваме вече мачовете. В началото ще им е по-трудно с бягане и физическа подготовка”.

Относно инициативата на феновете за събиране на средства за провеждане на лагер, Димитров коментира:

“Това е нещо уникално. Усещаш в какъв клуб си, в какъв клуб работиш. Наистина огромна чест и отговорност, разбира се. Ще имаме лагер, благодарение на привържениците и само можем да им благодарим. Благодарение на феновете дори Левски съществува, докато ги има тях, ще го има и Левски, Само можем да им благодарим и да им обещаем работа. Ще подготвим тези момчета за мъжкия отбор.

Лагерът ще се проведе в Поморие. На 24 януари пътуваме и ще сме там до 4 февруари. Ще изиграме 2 контроли с отборите на Спартак (Варна) и Черноморец U19. Надявам се всички да са здрави и да проведат пълноценна подготовка”, заяви синът на Херо.

Какво още сподели треньорът за Елин Топузаков, подготовката на “сините” и цялата Елитна група, може да чуете в прикаченото видео.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти