Лудогорец мисли за Малмьо, но няма да подцени Локо (Сф)

Лудогорец посреща Локомотив (София) в двубой от 5-ия кръг на efbet Лига. Това ще е едва трети мач за “орлите” от началото на сезона, защото две техни срещи бяха отложени заради ангажиментите им в Шампионската лига. Ясно е, че отборът на Валдас Дамбраускас е насочил цялото си внимание към реванша с Малмьо, но дори и с променен състав ще се стреми към задължителни три точки днес, с които да запази стопроцентовия си актив в шампионата. 

Лудогорец вече победи Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948, въпреки че и в тези мачове излезе без част от титулярите си. Срещу Локомотив едва ли ще е по-различно. “Железничарите” се представят стабилно след дългоочакваното си завръщане в елита, но разликата в класите е сериозна и в “Надежда” са наясно с това. 

“Червено-черните” се очертават като тим, който няма да е особено резултатен, но в същото време ще допуска малко голове. На “Хювефарма” столичани ще играят прибрано и ще разчитат на контраатаки. Статистиката обаче е изцяло в полза на Лудогорец. Разградчани са спечелили и петте си домакинства за първенство срещу този съперник, а головата разлика е стряскаща - 19:3. 

На вратата на Лудогорец ще е Серджио Пат, а в защита ще действат Сисиньо, Жосуе Са, Георги Терзиев и Шакийл Пинас. Стефан Баджи и Клод Гонсалвеш ще са двойка вътрешни халфове, пред тях ще играят Дорин Ротариу, Доминик Янков и Вандерсон, а атаката ще води Пиерос Сотириу

Гостите от столицата ще започнат с един нападател в лицето на Илия Димитров. По крилата Иван Колев ще разчита на Александър Александров и Раел Лолала, а Владимир Семерджиев ще изпълнява ролята на дефанзивен халф. 

Началото на мача в Разград е в 21:00 часа, а съдия ще е Георги Кабаков. 

Efbet Лига - 5 кръг: ЛУДОГОРЕЦ - ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) Вероятни състави:ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Пат, Сисиньо, Са, Терзиев, Пинас; Баджи, Гонсалвеш; Ротариу, Д. Янков, Вандерсон; Сотириу Старши треньор: В. Дамбраускас ЛОКО СФ (4-1-4-1): Любенов; Рапосо, М. Петков, Кацикас, Орачев; Семерджиев; А. Александров, Милошев, Кацаров, Лолала; И. Димитров Старши треньор: И. Колев СЪДИЯ: Г. Кабаков СТАДИОН: “Хювефарма Арена” НАЧАЛО: 21:00 часа ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти