Доста промени в стартовите 11 на България в Стокхолм

Селекционерът на България Петър Хубчев се очаква да направи четири промени в стартовите 11 за срещата с Швеция тази вечер на "Френдс Арена" в Стокхолм.

Специалистът обяви, че ще има такива, тъй като доста от футболистите, които играят редовно в клубовете си, са изморени. Почти сигурно от започналите срещу Франция при поражението с 1:4 на "Стад дьо Франс" Димитър Пиргов, Живко Миланов, Марселиньо и Михаил Александров ще седнат на пейката.

На тяхно място се очаква да започнат Антон Недялков, Васил Божиков, Ивайло Чочев и Симеон Славчев. Освен това Хубчев смята да заложи на схема 4-4-1-1, а не както срещу "петлите" на 4-2-3-1. Причината затова е, че скандинавците играят в схема 4-4-2.

На последното занимание Недялков бе пробван с Александър Александров като двойка централни защитници, Божиков като ляв защитник, а Славчев в центъра на терена до капитана Светослав Дяков. Георги Костадинов бе изместен отдясно в полузащитата, а Чочев отляво, докато пред тях се очаква да действа Георги Миланов, а на върха на атаката Ивелин Попов.

БЪЛГАРИЯ (4-4-2): Владислав Стоянов, Страхил Попов, Александър Александров, Антон Недялков, Васил Божиков, Георги Костадинов, Симеон Славчев, Светослав Дяков, Ивайло Чочев, Георги Миланов, Ивелин Попов

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти