Вижте една от най-ужасяващите контузии в историята на бойните спортове (видео)

По време на представлението, което Bellator достави на феновете в Лондон, Евангелиста „Сайборг“ Сантос пострада тежко в двубоя си срещу Майкъл „Венъм“ Пейдж. Британският кикбокьор нанесе ужасяващ удар с коляно във втория рунд, с който му спечели срещата и постави опонента му в голяма опасност.Бразилският боец в момента е в болница с фрактура на черепната кост.
„В момента ме наблюдават постоянно. Ще се оперирам в Щатите. Фрактурата е сериозна, но организацията се грижи добре за мен“, сподели бившият съпруг на Кристин „Сайборг“ Джустино.Президентът на Bellator – Скот Кокър заяви, че те са големи фенове на боеца от години и са доволни от представленията, които е правил и в тяхната организация, а и извън нея. Той сподели, че са готови да платят всички медицински разходи и да му дадат бонус, който да приповдигне духа на контузения атлет.

Евангелиста Сантос прие мача срещу Майкъл Пейдж късно и нямаше достатъчно време да се подготви оптимално, но е сигурен, че въпреки тежката контузия, която ще го изкара от активно практикуване известно време, той няма да сложи край на кариерата си.

„Ще се върна скоро“, отсече той.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти