Fibank събра световния футболен елит в София

Стилно парти по повод мача All stars 2017

Генералният спонсор на зрелищната футболна среща между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго – Fibank (Първа инвестиционна банка) събра световния футболен елит на стилно парти в най-престижния клуб в София - The Residence Exclusive Club.

На събитието присъстваха звездните футболисти от All stars 2017, които участват в благотворителния футболен мач, в подкрепа на талантливите деца от Фондация „Димитър Бербатов”.

Fibank е организатор на събитието с футболните легенди, на което присъстваха дългогодишни клиенти и партньори на банката. Партито започна с коктейл, продължи с вечеря и се превърна в приятелска среща, благодарение на приятната музика, елегантната атмосфера на клуба и доброто настроение на всички гости. Сред известните лица в The Residence Exclusive Club бяха забелязани Луиш Фиго, Мартин Йол, Патрис Евра, Сани Жекова, Радослав Янков, Ути Бъчваров и много други.

Футболните легенди показаха, че се чувстват в свои води в най-модерното заведение в столицата, като вечерта им премина в шеги.

The Residence Exclusive Club не за първи път е домакин на подобно събитие, което събира футболния елит. Само преди година там се проведе и благотворителен търг в подкрепа на деца, лишени от родителски грижи, който бе организиран отново от Първа инвестиционна банка, по повод бенефиса на Христо Стоичков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти