Няма да повторя грешката от Рим, гарантира Валверде

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде е амбициран за реванш след издънката срещу Рома в Шампионската лига. Тази седмица отборът му първо гостува на Селта в мач от междинния кръг в Ла лига, а след това в събота излиза срещу Севиля във финала за Купата на Испания. Каталунците вървят смело към титлата в първенството, като все още нямат поражение.“Целта ни е да станем шампиони, а относно другото постижение - това е една възможност за отличен рекорд, но това не ни е основна цел. Не искам да мисля за нещо друго, защото все още не сме стигнали до титлата. Няма да повторя грешката от Рим”.

Лионел Меси почти сигурно ще получи почивка в утрешния двубой на “Балаидос” (22:00 часа) като част от плана за съхранение на част от основните играчи.

“Утре ще има промени в състава”, гарантира наставникът, след което намекна, че Меси ще е един от въпросните, които няма да играят. “Нека в Аржентина да бъдат спокойни, че Лео няма да се преумори. Все пак до началото на Световното първенство има много време”, увери Валверде.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти