Наинголан: Искам да спечеля трофей с Интер

Дошъл през лятото и приветстван с огромен ентусиазъм, Раджа Наинголан вече влезе в сърцата на феновете на Интер. Бившият полузащитник на Рома даде интервю за Sky Sport, в което сподели амбициите си с “черно-синята” фланелка. А най-голяма е белгиецът да спечели трофей с Интер.

“Давам всичко от себе си за тези цветове, откакто дойдох в Интер. Трябва да подобрявам играта си още, но скоро ще бъда в най-добрата си форма. Тук ме приеха много добре и се чувствам като у дома си. Щастлив съм, че съм в Интер и се надявам да имам много позитивни емоции. Започнахме сезона зле, но в момента се върнахме на правилния път. Искаме да спечелим трофей. Досега не съм печелил и се надявам, че е дошъл правилният момент. Най-добре е да летим ниско. Спечелихме два важни мача със Сампдория и Фиорентина. Силен отбор сме и сега зависи от нас дали ще продължим да подобряваме играта си”, започна Наинголан.

“Спалети и всички тук ме желаеха в Интер. Той е треньор, който ме подкрепя много и това е важно за мен. Сега се наслаждавам на момента. Има голям ентусиазъм сред феновете и в отбора. Да играеш пред пълен стадион те зарежда. Ще дадем всичко от себе си, за да спечелим всеки мач. Искаме да подарим на феновете много позитивни емоции”, завърши белгиецът.

Още от Футбол свят

Виж всички