Стоичков не можел да се насити на охлюви в Барселона

“Преди инцидента с Урисар Христо се радваше на добра адаптация. (…) Характерът му позволи лесно да се сприятелява и да се радва добра среда. След подготовката Христо заживя в Барселона (преди това е бил в Коста Брава). Наблизо имаше ресторант, в който бяха специалисти по приготвянето на охлюви. В първия си ден излезе почти тичайки, но бързо се сприятели с едно момче от ресторанта - Луис. След това му се обаждаше и му нареждаше: “Луис, сложи ми 100 охлюва”. Българите започнаха да ядат такава храна, благодарение на него. Христо никога не е имал проблеми с храната. Ядеше месо, риба, салата. Бързо се сприятеляваше и това му помагаше”, каза още Мингеля.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти