Гледай на живо

Ботев (Пд) победи Славия и грабна бронзовите медали, Левски този път загуби от Лудогорец, ЦСКА - София не вкара гол и във Варна

Стоичков защити Меси: Без него Аржентина няма да бие три години

Стоичков защити Меси: Без него Аржентина няма да бие три години

Решението на Лионел Меси да напусне временно националния отбор на Аржентина породи множество реакции. В интервю за аржентинския спортен ежедневник Ole, което е взето преди новината за паузата от страна на Лео, българската легенда Христо Стоичков коментира ситуацията в селекцията на “гаучосите” и как би изглеждала тя без №10 на терена.

“Ако Меси се откаже от националния отбор, то Аржентина няма да спечели мач в следващите три години”, изказа се изцяло в полза на Меси великата осмица на България и Барселона.

“Първо те трябва да си изяснят по какъв модел и начин искат да играят футбол. Дали искат да разчитата изцяло на Меси или на цял отбор. Трябва да има структура. Не знам какво иска новият президент, а това е основен въпрос”, продължава Христо.

“Ши*ана лъжа е, че Лео решава кои играчи трябва да бъдат викани в националния отбор. Значи аз трябва да бъда треньор на Аржентина, защото съм му приятел? Това е ши*ана измишльотина. Не разбирам какви хора сте”, завърши Камата, визирайки писанията в пресата в световен мащаб.

Още от Футбол свят

Виж всички