Култово! Гризман прекъсна интервю на Погба и "се обясни в любов" на... играч от НБА (видео)

Една от големите звезди на новия световен шампион Франция - Антоан Гризман, призна, че “обича” баскетболиста Дерик Роуз. Това се случи малко след финала на Мондиал 2018 в Москва, в който “петлите” надиграха с 4:2 Хърватия. Докато Пол Погба даваше интервю, отнякъде изникна Гризман и взе микрофона, като обяви публично: “Аз обичам Дерик Роуз”.

Нападателят на Атлетико Мадрид отдавна е голям фен на 29-годишния пойнт гард, който бе една от суперзвездите на НБА в началото на кариерата си в Чикаго Булс, но контузии му попречиха да развие пълния си потенциал. През 2016 година “Биковете” трейднаха Роуз в Ню Йорк Никс, а през 2017 той подписа с Кливланд Кавалиърс. През февруари тази година бе трейднат в Юта Джаз, но така и не записа дори минута за този отбор. От март 2018 година гардът носи потника на Минесота Тимбъруулвс. По-рано този месец Роуз преподписа с "Горските вълци".

k Гризман не крие интереса си към НБА, а през 2013 година “туитна”, че Дерик Роуз е неговият идол №1. През 2016 година Гризи имаше възможността да се срещне с баскетболиста, който бе MVP на НБА през 2011. ВСИЧКИ ВИДЕО МАТЕРИАЛИ ОТ МОНДИАЛ 2018ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФИНАЛА ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ХЪРВАТИЯ ЗА ФИНАЛА ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ФРАНЦИЯ ЗА ФИНАЛА

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти