Байерн предложи допълнителни 10 млн. за футболист, когото вече купи

Защитникът на Щутгарт Бенжамен Павар може да премине в Байерн по-рано от очакваното. 22-годишният френски национал вече подписа предварителен договор с баварците, които трябва да платят за правата му 35 млн. евро. Контрактът ще влезе в сила след края на сезона, но от Байерн правят опити да ускорят привличането на световния шампион.

France Football информира, че ръководството на клуба от Мюнхен е предложило допълнителни 10 млн. евро на Щутгарт, ако "швабите" се съгласят да пуснат Павар на Алианц Арена" още сега. 

До затварянето на трансферния прозорец остава една седмица и не е сигурно, че Щутгарт ще приеме подобна сделка. Сумата е изкушаваща, но отборът на Маркус Вайнцийрл се намира в зоната на изпадащите и евентуална раздяла с Павар на този етап от сезона може да се окаже фатална грешка.

Желанието на Байерн да вземе бранителя още до края на месеца е свързано с факта, че клубът не успя да привлече Люка Ернандес от Атлетико Мадрид. Сънародникът на Павар обаче почти сигурно ще подсили баварците от лятото.  

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти