Тенис звезда се премести на райски остров (снимки)

Каролин Вожняцки и съпругът Дейвид Лий се преместиха в своя нов дом и вече ще живеят на най-скъпия остров в САЩ. Датчанката, която обяви, че ще сложи край на кариерата си след Australian Open, и бившият баскетболист се нанесоха в къщата си във Фишър Айлънд в щата Флорида, пише New York Post.

Двойката има имоти в Маями, Ню Йорк и Монако, но през 2018 г. плати 13,5 милиона долара, за да закупи дом на частния остров, намиращ се на няколко мили от столицата на Флорида.

В къщата им има пет спални и пет и половина бани, разпределени върху имот с обхват 7,302 кв. фута. Бутиковата сграда се разполага на 8,1 акра и в нея има частен театър, салон за красота, фитнес и бар.

Фишър Айлънд е с население от едва 467 души и има 218 домакинства. На острова живеят още Опра Уинфри, Джулия Робъртс и Андре Агаси. Това е районът в САЩ с най-голям доход на глава от населението по данни от 2015 г.

Целият този лукс е допълнен от 18 корта, които се намират на Фишър Айлънд и могат да бъдат използвани от жителите му. Един от тях пък носи името… Вожняки.  Седем ресторанта и девет игрища са другите екстри, с които разполагат живеещите там.

Островът носи името на Карл Фишър, който е бил негов притежател. До него няма нито един път по суша, като може да бъде достигнат само чрез частна лодка, хеликоптер или ферибот.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти