Трогателно писмо от малък баскетболист до Владо Цеков, близо 2000 лева събра турнирът на Спортни таланти

Близо 2000 лева в помощ на Владимир Цеков дариха зрители и отбори по време на турнира за юноши U19 на Спортни таланти през уикенда в зала "Триадица". Точната сума за двата дни е 1964 лева, като играчи и треньори от всички отбори - участници също се включиха. Към тези събрани средства малко по-рано 1600 лева добави и клубът Спортни таланти, съвместно с отбора им от аматьорската лига. В кутията за дарения бе пуснато и специално писмо за Владо Цеков от малък 9-годишен баскетболист на Спортни таланти, който сам бе дарил над 300 лева. Ето и трогателният текст:

"Здравей. Аз съм на 9 г. и тренирам баскетбол от 4 г. в Спортни таланти. Освен на техники, тренерите ни учат да бъдем добри и да си помагаме, и че ако сме единни, винаги можем да победим. Изпращам ти всичките пари, които съм събрал и се надявам да помогна. Нека победим заедно. Пожелавам бързо възстановяване и много скоро да ви видим в залата. Л.У. (323, 24 лева)".

Благотворителната кампания за набиране на средства за председателя на Съдийската комисия Владимир Цеков продължава. На 2 юли 2019 г., ден преди да навърши 50 години, той претърпя тежък инцидент с мотор, в резултат на което е парализиран от гърдите надолу. Благодарим на всички хора, които откликнаха на призива ни и дариха средства за лечението на Владимир Цеков. Според прогнозите на специалисти има шанс за пълно възстановяване, но процесът за това ще е дълъг, като ще се наложат и допълнителни операции на гръбначния стълб. Необходимата сума обаче е непосилна за семейството му.

Oбръщаме се с молба към всички вас, негови приятели, познати и спортни деятели, да покажем съпричастност и да помогнем Владо отново да бъде здрав. Вярваме, че той ще се изправи на крака! Всеки, който желае да дари средства, може да го направи на банкова сметка в лева:

IBAN: BG74 UNCR 7000 1523 6319 61

BIC (SWIFT) код на Уникредит Булбанк: UNCRBGSF

Титуляр: Владимир Цеков

PayPal: vlado.tsekov@abv.bg

BGBasket.com

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти