Деян Ловрен: Game Over, Бил Гейтс, хората не са слепи!

Сайтът 101greatgoals.com публикува днес любопитен материал за хърватския защитник на Ливърпул Деян Ловрен и неговата активност по темата COVID-19 в последно време. От медията посочват, че Ловрен вярва, че коронавирусът е част от голяма конспирация и е фен на популярния британски общественик Дейвид Айк.
Ловрен: Психологическият аспект е най-труден за преодоляване
В материала на 101greatgoals е показана реакцията на Ловрен на карикатура с антиваксърско послание, на която съооснователят на Microsoft Бил Гейтс държи спринцовка и казва: "Тялото е твое, изборът е мой". Картинката е публикувана в Instagram от хърватския политик Иван Пернар, а защитникът на Ливърпул е коментирал с emoji "молещи се ръце". В добавка към това Ловрен прави и красноречив коментар на снимка на Бил Гейтс, на която милиардерът изказва благодаронст към здравните работници. Коментарът на 30-годишния футболист, сребърен медалист от Мондиал 2018, е следният: "Game over (в превод от английски език - играта свърши, б.р.), Бил. Хората не са слепи!". В последно време Ловрен следи и набиращата все по-голяма популярност платформа на Брайън Роуз London Real. По всичто личи, че бранителят очаква с нетърпение live stream с интервю, което Роуз ще направи с Дейвид Айк днес от 19,00 часа българско време. Тук трябва да добавим, че YouTube в момента води война с Айк и трие видеа с негови интервюта и изяви. В материала на 101greatgoals се споменава и подкрепата на Ловрен към специалиста по остеопатия Рашид Бутар, който споделя сходни идеи с тези, прокламирани от Айк.

Наскоро пък световният №1 в тениса - сърбинът Новак Джокович, също се изказа по темата за ваксините, като заяви, че ако зависи от него, той не би искал да бъде ваксиниран против коронавирус.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти