Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Гледай на живо

Очаквайте: Турнир на талантите U14: Зона Бургас - Зона Варна

Батков гони половината отбор през зимата

Батков гони половината отбор през зимата

Президентът на Левски Тодор Батков подготвя сериозна чистка в тима през зимната пауза на шампионата, научи Sportal.bg. Босът със сигурност ще продаде поне 5-6 играчи от настоящия тим на "сините", които записаха поредната срамна страница в своята история, след като отпаднаха от Жилина в първия кръг на Купата на УЕФА. Така той ще повтори същата стъпка както след провала с Тампере миналата година, когато на полусезона бяха продадени много от основните играчи на Левски.

Със сигурност от тима ще бъде изгонен Георги Иванов - Гонзо, който не прилича на себе си, откакто се присъедини за трети път към "сините". Скъпо струващият бразилец Жеан Карлос е друг от сигурните напускащи. На шуменския Деко - Мирослав Иванов също ще бъде търсен нов отбор през зимата, след поредния неубедителен сезон със синята фланелка.
Очаква се през зимния трансферен прозорец и Георги Петков да се махне от "Герена". За разлика от останалите обаче стражът сам ще поиска да бъде продаден, тъй като вече окончателно му е писнало да играе в Левски и иска да пробва късмета си в чужбина.

Никак не е малка вероятността от Левски да си тръгнат и Дарко Тасевски и Лусио Вагнер, които оставят противоречиви впечатления от представянето си този сезон.

Със сигурност всички промени в клуба ще станат през зимата. До тогава Левски ще изкара сезона в настоящия състав, но вероятно треньорът Емил Велев ще дава повече шанс за изява на по-младите и ще гради нов отбор за следващия сезон.

СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG

ФОТОГАЛЕРИЯ от мача Левски- Жилина 0:1 може да видите ТУК!!!

ВИДЕО ОТ ПОГРОМИТЕ НА ГЕРЕНА ТУК!

 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти