Гледай на живо

ЦСКА-София - Гиляни (Косово)

Дерменджиев: Колкото по-късно пристигат новите играчи, толкова по-трудно се адаптират

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори на официалната пресконференция на клуба по повод началото на подготовката за новия сезон. Специалистът призна, че ще се привлекат още нови играчи, но само по-класни от сегашните. Той засегна темата и с натоварения сезон на “орлите”.

Шеф на Лудогорец: Ще привлечем нови, преговори с Вия имаше
Шеф на Лудогорец: Ще привлечем нови, преговори с Вия имаше

“Искам да кажа само, че успехите на Лудогорец се дължат най-много на екипната работа. Това е изключително важно и през времето, когато съм работел тук, винаги съм разчитал точно на това. Нашата програма се знае отдавна. Имаме 4 контроли, които играем в Австрия. Ще изиграем и една тук.

Времето ни за работа е малко, съобразени и с пауза, която дадохме на играчите. Ние сме изиграли 58 мача, Черно море имат мисля, че 32 - не знам колко точно. Може да видите за какво става въпрос. Вие знаете какво нещо е това да се изиграе един такъв сезон, какво е натовареността на играчите и какъв е тренировъчният процес.

16 Пресконференция на Лудогорец

Отборът е добре окомплектован. Имаме един нов играч, но ще има и още нови. Имаме достатъчно играчи на всички постове. Ще вземем такива, които ще бъдат по-висока класа.

За мен няма разлика дали са 4, или 6 отбора и новия формат.

Новият вратар на Лудогорец: Аз съм типичен германец, искам да играя в ШЛ
Новият вратар на Лудогорец: Аз съм типичен германец, искам да играя в ШЛ

Имаме момчета от школата, ще бъдат и на лагера с нас. Искам от рано да свикнат с темпото игра на първия отбор и след 2 или 3 години да бъдат готови. Много са талантливи и надеждни.

Колкото по-късно пристигнат новите играчи, толкова по-трудно се адаптират. Ще направим всичко възможно да ги приобщим и да свикнат с това, което играем ние и дано успеем.

Няма лесен път до Шампионската лига. Всеки иска да бъде там и дано имаме шанса и успеем”, заяви Дерменджиев.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички