Спрягат Кръстаич за национален селекционер на Босна и Херцеговина

Лошите резултати на Босна и Херцеговина в квалификациите за Евро 2024 може да бъдат решаващи за бъдещето на селекционера Фарук Хаджибегич. "Драконите" записаха една победа и три загуби, последната от които дойде при домакинството на Люксембург (0:2).

Именно това поражение сериозно разклати стола на Хаджибегич, пишат медиите в страната. Обществото, както и ръководството на футболната асоциация, са недоволни от работата му, а вече се спряга и конкретно име за неговия пост.

Изненадващо или не, това е селекционерът на България Младен Кръстаич. Сръбският специалист и преди е бил в плановете на Босна, но така и не се стигна до неговото назначение.

Кръстаич: Съжалявам за играчите, можехме да спечелим
Кръстаич: Съжалявам за играчите, можехме да спечелим

Вече се заговори, че незадоволителните резултати на Кръстаич начело на "лъвовете" може да му костват поста. Техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов обаче заяви, че смяна на националния селекционер не стои на дневен ред.

Гонзо проговори за бъдещето на Кръстаич
Гонзо проговори за бъдещето на Кръстаич

България започна евроквалификациите с две загуби - от Черна гора (0:1) и Унгария (0:3), след което записа и две равенства - Литва (1:1) и Сърбия (1:1).

Последвайте каналите ни в:

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти