Голди: Нека еуфорията не прерасне в подценяване от страна на Левски

Бившият шеф на националния фенклуб на Левски Златин Тепсиев даде мнението си преди финала за Sesame Купа на България между "сините" и ЦСКА - София. Голди говори в предаването "От дузпа в тъч" по Sportal TV и заяви, че се надява Мъри да успее да приземи играчите си, за да не подценят противника.

Кокала: Няма да е лесно, но Левски ще победи
Кокала: Няма да е лесно, но Левски ще победи

"В действителност има еуфория. Мъри успя да съживи отбора. Винаги съм бил оптимист за мачовете, но не смятам, че тази атмосфера трябва да повлияе на играчите. Мъри трябва да приземи играчите преди мача. Играем срещу добър отбор и нека да напомним, че допреди 2-3 месеца въобще нямаше надежда. Нека това не прераства в подценяване.

Досега напрежението беше при тях, сега дойде при нас. Трибуните ще бъдат по равно, но се знаеше, че можеше да се изкупят повече билети от Левски, ако бяха на свободна продажба. Смятам, че стадоинът ще се напълни.

В сектор "В" ще съм. Имам спомени как стадионът е бил разделян - половината от "А" и половината от "В". Сега вече единия сектор го дават на едните, другия на другите, но смятам, че това не е лош вариант. Така се случи, че трябва да сме разделени.

Разчитам че Левски ще победи, давам 2:0 за Левски.

Още от БГ Футбол

Виж всички