Левски срещу Славия за място на плейофите

Левски срещу Славия за място на плейофите

Днешният мач между Левски и Славия ще е изключително важен за това кой ще е последният участник в плейофите на националния шампионат по хокей на лед. Двата тима се борят за 4-ото място в класирането, а първата среща между тях беше спечелена от Славия. Редовният сезон в българския хокей на лед приключва в средата на декември, а плейофите стартират на 20 януари.

Мачът Левски – Славия ще се играе довечера от 20:30 часа в Зимния дворец в София и ще се излъчва пряко по B1B Box.

“Излизаме за реванш, имаме амбиции да влезем във финалната четворка – коментира треньорът на Левски Иво Николов. – Всички са здрави, титулярният ни вратар Иван Стефанов играе все по-добре. Трябва да вкарваме повече голове, този сезон имаме 11 попадения, което е повече от головете, вкарани през миналия сезон, но трябва да вкарваме повече.”

“Участие в плейофите е най-важната ни цел този сезон, така че за нас е задължително да спечелим, излизаме за победа срещу Левски – заяви президентът на Славия Мартин Миланов. – Разполагаме с пълен състав хокеисти, като единственото изключение съм аз, тъй като съм контузен. Изтекоха всички наказания, Карабаджаков се връща на вратата, така че ще сме на 100 процента.”

Снимки: Circle Media

Още от Зимни спортове

Виж всички