Милена познавала Камата от младежкия национален отбор, предсказала успеха в САЩ'94

Милена познавала Камата от младежкия национален отбор, предсказала успеха в САЩ'94

Първата дама на БГ рока Милена Славова призна, че познава отдавна най-големия български футболист Христо Стоичков. В интервю пред колегите от "Марица" вечната бунтарка разкри, че навремето е тренирала футбол в "Академик". Милена си спомни, че е прогнозирала вярно пред Агент Тенев успеха на Пеневата чета в САЩ през 1994 година. 

"Стоичков го познавам лично, още от младежкия национален отбор. Как се запознах с него ли? Като млада певица правех участия по лагери на млади спортисти. Всички от поколението на Стоичков бяха много положителни. Помня, преди два мача им предрекох точния резултат. Единия път не вярваха, че дори ще вкарат гол. Не помня къде гостуваха. После познах резултата им и на Световното в САЩ. Давах интервю на Иван Тенев. 

Имаше милиционер край "Кравай", който направо ми взимаше здравето. Квартален беше години наред. Сляза ли от трамвая, ме сваляше в тоалетните на НДК и докато не се среша, не ме пускаше. Минаха години, но аз го бях запомнила, мразех го страшно. На концерт в "Универсиада" ме спира: "Миленче, помниш ли ме?". Много добре, разбира се. Поиска автограф за дъщерята. Казах му: "Да видиш, че съм пич". И дадох автограф", довери звездата.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти