Иван Редовски: Не мисля, че отстъпихме с нещо на Кюстендил

Иван Редовски: Не мисля, че отстъпихме с нещо на Кюстендил
Множеството пропуски не попречиха на Кюстендил да надвие Балкан (видео+галерия)
Множеството пропуски не попречиха на Кюстендил да надвие Балкан (видео+галерия)

Треньорът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски не остана доволен след загубата на своя тим от Кюстендил с 0:1 в мач от Югозападната Трета лига, който бе излъчен на живо в SportalTV. Специалистът не смята, че отборът му е бил надигран, като разкри и какви са амбициите на клуба.

“Според мен бе един равностоен мач, в който една грешка ни костваше загубата. Изпуснахме едно-две положения, които, ако бяхме отбелязали, мачът щеше да тръгне в друга посока. Не мисля, че отборът на Кюстендил ни е надиграл с нещо. Симеон Иванов игра с контузия и излезе на инжекции и така се случи, че заради него стана грешката за гола. Кюстендил играе по-грубо, по-нахално. Нахални са в ситуациите, чувстваха самочувствие сякаш бяха домакини. Ние си бяхме избрали по-прибрана игра, защото знаехме, че пресират много. Опитахме се да играем на контраатаки, имаше как да покажем по-голямо самочувствие. За нас няма лек мач, всички отбори играят на предела на възможностите си в първенството.

55 Балкан (Ботевград) - Кюстендил
Допускаме загуби от наглед по-слаби съперници, днес направихме добър и здрав мач. Отиваме да играем с Оборище за трите точки, всички знаят, че сме корав съперник. Нямаме амбиции, нямаме нужния финансов ресурс, нямаме и нужната база. Имаме нелоша юношеска школа, но искаме да имаме едно спокойно съществуване, момчетата да си получават винаги всичко точно, а дали ще сме 9-ти, 6-ти или 3-ти за нас няма значение”, заяви Редовски пред

Sportal.bg.

Още от Трета лига

Виж всички