Русев се завръща в кеча

Русев се завръща в кеча

Втората най-известна кеч компания в света – IMPACT Wrestling, се намеси в битката за подписа на българската звезда Мирослав Барняшев, подвизаващ се с псевдонима Александър Русев. Федерацията се завърна на 21 юли, а малко преди това пусна "тийзър". В него на 20 секунда се вижда вдигнато българското знаме, което ясно личи, че вероятно те са спечелили надпреварата за бъдещето на родния спортист.

IMPACT Wrestling е бившата кеч компания TNA Wrestling. Тя е основана през 2004 г. и е втората най-известна организация за кеч в света, след WWE. Част от тази федерация са бивши звезди на WWE като Рино, Роб ван Дам и специалистите на двойки – Люк Галоус и Карл Андерсън.
Припомняме, че Русев, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината е свиването на бюджета на компанията поради разрастващата се пандемия от коронавирус, която оказва сериозен икономически натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.
Съкращението от Световната федерация по кеч не означава, че кариерата на родния боец приключва в тази компания. Голяма част от кечистите, а дори и звезди, били част от WWE и напуснали компанията, се завръщат рано или късно в най-известната кеч организация в света.
Преди дни стана ясно, че две от най-известните вериги по кеч All Elite Wrestling (AEW) и New Japan Pro Wrestling (NJPW) също са в битката за подписа на нашенеца. Българският боец няма право да подписва с друга компания 3 месеца след съкращаването от WWE. Този период изтече на 15 юли.
boec.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти