Гледай на живо

Евро 2020: Белгия - Русия 2:0 /почивка/

Кметът на Велико Търново обеща 300 хил. лева за ремонт на "Ивайло"

Кметът на Велико Търново обеща 300 хил. лева за ремонт на "Ивайло"

Кметът на Велико Търново Даниел Панов прие в Общината представителния отбор на Етър по футбол. Панов проведе обстоен разговор с играчите, треньорския щаб и спортно-техническото ръководство и увери, че ще помага с всички сили за футбола и спорта в града. "Целта пред отбора и моята цел като кмет е Етър да се завърне в "А" група. Каквото мога, ще помагам. Най-важното е у вас да има желание за това и да сте отдадени на каузата", обърна се към футболистите Даниел Панов.

Градоначалникът заяви, че работата по изграждане на тренировъчния терен до стадион "Ивайло" ще бъде подновена. До края на май проектът ще бъде готов, като задачата е за празника на Велико Търново на 22 март следващата година съоръжението да бъде напълно готово. Панов обеща и 300 хиляди лева за ремонт на клубния стадион "Ивайло". Идеята е да бъде подобрено състезанието на тревното покритие на терена, ремонт на козирката и трибуните. В края на срещата от клуба зарадваха кмета с подаръци. Той получи от прокуриста на клуба първите две фланелки от новите екипи - виолетова и бяла с номер 10.

От името на собствениците пък Ендер Дурмушев го изненада с огромна красива ваза от района на Егея. Великотърновският кмет обеща, че ще бъде на трибуните още на първото домакинство от пролетния полусезон в Източната "Б" група срещу Спартак (Варна) на 10 март, както и на дербито с Ботев (Пловдив) на 24 март.

Снимка: "Велико Търново спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички