Димчо Ненов: Нося си отговорността

Димчо Ненов: Нося си отговорността

Треньорът на Хасково Димчо Ненов даде пресконференция преди срещата с Локомотив (София).

"Аз си нося отговорността и ако не вървят нещата в отбора и не се получават няма да се натискам да седя тук. Моят договор не е обвързан с изплащане на неустойки при евентуално напускане. Но ние тренираме и се готвим за двубоя”, коментира Ненов.

Той заяви още, че от треньорския щаб очакват от избраниците си агресивна игра и показване на характер. От Хасково за предстоящия мач отпадат Атанас Чипилов и Николай Димитров. Недялко Хубенов е с травма, но надеждите са да се възстанови.

"Феновете подкрепят ръководството и футболистите на Хасково. Вярваме в тях и сме сигурни, че ще има успехи. В този отбор се работи”, коментира от своя страна днес Илия Илиев, който бе представен като координатор с местните привърженици.

"Нас ни притеснява съдийството. Искаме да апелираме към съдиите да не помагат на никого. За да се развива футбола в страната ни, трябва да има реално съдийство”, заяви още Илиев.

Междувременно стана ясно, че днес футболистите на Хасково са получили своите заплати. При победа над Локомотив те ще получат и премия от по 1000 лева.

Още от БГ Футбол

Виж всички