Боби разочарован: Щом срещу Италия не можем да напълним стадиона...

Боби разочарован: Щом срещу Италия не можем да напълним стадиона...

Президентът на БФС Борислав Михайлов сподели, че се надява националният да покаже по-добро лице срещу Италия, отколкото в последната евроквалификация с Малта (1:1).

"Доколкото знам, имаме доста контузени (б.а. - в момента никой играч не е с травма). Почти през ден се обаждат някакви проблеми при играчите, което не е добре. Ние не разполагаме с толкова много футболисти. Първи мач за Петев срещу Италия, повечето са млади момчета, надявам се да се представят добре пред публиката, която ще дойде. Винаги сме играли на ниво срещу Италия, особено в София. Пожелавам на момчетата да играят силно, да имат самочувствие и да се харесат на публиката. След това вече ще броим точки, но така или иначе ние сме в най-неизгодна ситуация дори и за третото място", обясни Борислав Михайлов, който бе преизбран за член на Изпълкома на УЕФА.
Боби Михайлов се прибра след конгреса на УЕФА Той не пожела да посочи кой трябва да бъде капитан срещу Италия. "Стига с тези капитански ленти вече. По мое време имаше проблеми, сега няма. Помните ли как ги реши тогава Пенев... Нека футболистите изберат новия капитан и каквото има, ще му кажа след това. Не е най-важното кой ще бъде, а да бъде капитан, защото това не е просто да носиш една лента", обясни шефът на БФС, цитиран от вестник "Тема спорт".

Той изрази учудване от слабия интерес на феновете към евроквалификацията. "Щом с Италия не може да напълним стадиона... При положение че билетите са по 10, 30 и 50 лева. Това никъде не се случва в Европа", каза още бившият вратар.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти