Италия пристига с готвач, диетолог и строга охрана

Италия пристига с готвач, диетолог и строга охрана

Като истински супер звезди пристигат днес футболистите от националния отбор на Италия. Четирикратните световни шампиони кацат привечер в София с чартърен полет от Флоренция и се отправят директно към Националния стадион "Васил Левски" за тренировката си.

Считаният за перфекционист и труден характер Антонио Конте е подготвил най-различни изисквания за престоя на „Скуадра адзура“ в България. Наставникът на италианците държи програмата на тима му да се спазва с точност до секунди и точно заради това отборът ще бъде взет директно от пистата на летището. Полицейският кордон трябва да отведе италианците по най-бързия начин до стадион "Васил Левски", за да може тимът да не губи никакво време, пише вестник "7 дни спорт".

Иначе цялата делегация на скуадрата ще окупира два етажа в хотел "Хилтън". Именно бизнес хотелът е избран заради дестинацията си - близо до "Васил Левски" и в същото време изолиран от фенове и случайни минувачи, каквато е ситуацията в другите места в столицата.

Очаква се за мача с България да дойде президентът на италианската футболна федерация Карло Тавекио. До този момент обаче президиентът на италианския футбол не е потвърдил присъствието си. Отборът днес идва и с голям отдел за сигурност. В тима си имат специална охрана, която пътува навсякъде с футболистите на Антонио Конте.

Още от Футбол свят

Виж всички