Моуриньо вече определил първите двама от Юнайтед, които са за продан

Моуриньо вече определил първите двама от Юнайтед, които са за продан

Назначението на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед вече може да се счита за сигурно, твърдят английските медии. Тези информации обаче вече смущават някои от играчите на "червените дяволи", чието бъдеще в клуба изглежда несигурно, в случай че португалецът поеме отбора. Вече се спрягат и имената на първите двама футболисти, които Моуриньо иска да бъдат трансферирани. Не е изненада, че първият от тях е Хуан Мата, когото Жозе продаде именно на Юнайтед през 2014 година. Тогава "червените дяволи" бяха водени от Дейвид Мойс, а Челси получи за испанеца 37 милиона паунда.

Вторият играч, който ще напусне клуба, е Маруан Фелаини. Белгиецът така и не успява да покаже постоянство, откакто бе привлечен от Евертън през 2013-а срещу 27 милиона паунда.

Според "Дейли Мейл" Специалния вече е заявил пред Ед Уудуърд, че няма нужда от тези играчи и клубът спокойно може да им търси купувачи. Заедно с това португалецът ще получи много сериозна сума за лятна селекция. Според някои източници тази сума може да достигне впечатляващите 300 милиона.

Още от Футбол свят

Виж всички