Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Какви ги вършат волейболистите в социалните мрежи (снимки)

Какви ги вършат волейболистите в социалните мрежи (снимки)

Лятото е в разгара си, а волейболистите са в почивка. Това е страхотна причина социалните мрежи да са пълни с кадри от ваканциите на високите момчета. BGvolleyball.com отново се погрижи да ви покаже най-интересните моменти от профилите на волейболистите в Инстаграм и Фейбук.

Волейболният национал Георги Сеганов предпочете планината пред морето. Той се посвети на старите си приятели и заедно си спретнаха планинско катерене. Те изкачиха връх Вихрен. Разбира се, той не пропусна да публикува няколко снимки в социалните мрежи, за да се похвали с постиженито си извън волейболното игрище.

Радосвета Тенева предпочете да прекара няколко слънчеви дни по женски. Волейболистката на Марица (Пловдив) се отдаде на забавления и събиране на тен край морето в компанията на своите най-близки приятелки – бившите волейболни националки Росица Янева и Мартина Стоянова.

Посрещачът Мартин Атанасов пък реши да разпусне в столичен нощен клуб. Той се забавлява със свои колеги на поп-фолк ритми, а в социалните мрежи се появиха няколко снимки от купона им.

 Откритието на сезона в Световната волейболна лига Розалин Пенчев е в кратка почивка, преди старта на подготовката на националния отбор за европейското първенство. 22-годишният посрещач се прибра в Пловдив, където разпуска заедно с брат си – разпределителя Чоно Пенчев.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички