Какви ги вършат волейболистите в социалните мрежи 2 (снимки)

Какви ги вършат волейболистите в социалните мрежи 2 (снимки)

Летният сезон тече с пълна сила, а почивката на волейболистите все повече наближава своя край. Националите имат още няколко дни за плажни приключения, а останалите играчи ще се наслаждават на летните емоции до началото на новия сезон с клубните си отбори. Сега обаче те са извън залата и демонстрират перфектна форма на плажа. Ето на какви кадри в социалните мрежи се натъкна BGvolleyball.com тази седмица.

Разпределителят на националния отбор Георги Сеганов не си пада много по медийното внимание, дори бяха с 200 от камерите. За сметка на това е активен в социалните мрежи, където демонстрира перфектна форма. След като миналата седмица изкачи връх Вихрен, сега 24-годишният волейболист се наслаждава на почивката си край басейна. 

Бранимир Грозданов не получи място в националния отбор и подари цялото си свободно време на своята очарователна приятелка Дайна.

Двамата разпускат на плажа, от където се появиха и снимки в социалните мрежи. Преди това 24-годишният състезател наблягаше на тренировките във фитнес залата.

Волейболистът на ЦСКА Яни Георгиев не престава да показва и доказва любовта си към своята половинка Катерина. Двойката не се разделя и за миг, а когато са далеч един от друг, двамата не спират да си казват колко си липсват в социалните мрежи. Сега те се отдадоха на романтична ваканция край морето, от където публикуваха пленителени кадри в социалната мрежа Фейсбук.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички