Къщите на звездите: Майката на Анди Мъри се отказва от лукса, в който живее

Къщите на звездите: Майката на Анди Мъри се отказва от лукса, в който живее

Джуди Мъри реши да направи някои съкращения в семейния бюджет и пусна за продажба луксозното си имение в Шотландия. Майката на световния №1 в мъжкия тенис Анди Мъри смята красивата къща в Бридж ъф Алан за прекалено голяма за нея и предпочита да се премести в нещо "по-лесно управляемо". Имотът фигурира в офертите над 800 000 паунда.



57-годишната Джуди, която работи като треньор, купи построеното през 1930 година имение преди четири година и половина, след като се влюбила в него още при първия оглед.



Къщата разполага с фитнес зала, гостна, трапезария и гараж за два автомобила. Г-жа Мъри споделя, че тя използва четирите спални "само веднъж или два пъти в годината", когато нейният син я посещава.



"Влюбих се в къщата от пръв поглед. Беше като някой малък бял замък над града с гледка към хълмовете. Имам много забързано ежедневие, с много пътувания и работни ангажименти, така че това е идеалното място да се отпуснеш, защото е тихо и спокойно.



Имението е достатъчно голямо да приюти цялото семейство в редките случаи, когато Джейми и Анди са си вкъщи, а централното му местоположение прави лесно пътуването до по-големите градове и летища. Бридж ъф Абан е разкошен град с много характер", разказва Джуди Мъри.



Днената, описана от Джуди като любимата й част от къщата, е с френски врати, водещи директно към огромната градина. Майката на Анди Мъри редовно пътува до южната част на Англия, за да посещава сина си и едногодишната му дъщеричка София.



"Не мога да си се представя да живея извън Шотландия, но работата ми все по-често ме отвежда в Лондон", споделя още тя.

Още от Булевард

Виж всички